Приложения за смартфони

Смартфоните и таблетите навлязоха в живота ни, това е факт, който е очевиден. Без да се впускаме в дискусия дали това ни помага или не, тук публикуваме няколко предложения за апликации, които ние използваме, за да внесем повече осъзнатост и повече практика в ежедневието си.


Мисли за всеки денМисли за всеки ден – избрани мисли от Учителя П. Дънов. Няма по-хубаво начало за деня от мисъл, която идва от един просветлен ум. Изтегли тук.

 

 

 


Pranayama SaagaraPranayama – приложение за дихателни упражнения. Платената версия включва множество варианти за настройване на лична дихателна практика. Изтегли тук. 

 


 

Insight TimerInsight Timer – програма, с която всеки може да си определи времето за медитация с възможност за лични настройки. Също има тип “водени медитации” и др. полезни неща. Изтегли тук.

 

 


Stress check

Stress Check by Azumio – приложение за отчитане на нивото на стрес чрез отчитане на характеристиките на сърдечния пулс. Изтегли тук.

 

 


AstroTabAstro Tab Free – приложение за хороскоп. Изтегли тук.

 

 

 

 


Yoga Apps

The Best Apps for Yoga Enthusiasts

Видео представящо различни безплатни приложения за асана практика. Не сме ги пробвали, разнообразието е голямо 🙂 ВИЖ ТУК.