Архив на събитията

58214 10151237047043015 1121304471 N

10 дни в Лечебницата на Природата

ДЕСЕТ ДНИ В ЛЕЧЕБНИЦАТА НА ПРИРОДАТА 2024

от 27-ми февруари до 7-ти март


arl63_2

ОЗДРАВИТЕЛЕН РИТРИЙТ

ПО МЕТОДИТЕ НА УЧИТЕЛЯ П. ДЪНОВ

ЖИТНИЯТ РЕЖИМ, приложен в подходяща обстановка
и в съчетание с други методи, дадени от Учителя,
въздейства за цялостно лечение и пречистване –
емоционално, ментално, духовно.

ИДЕЯТА

U_port_paint06

     Идеята ни е да направим опит за цялостно прилагане на методите на Учителя П. Дънов за пречистване и трансформация на човека на всички нива – физическо, енергийно, емоционално, ментално, духовно. За целта сме подбрали подходящи лекции и практики, които да обхващат целия спектър на човешкото същество. Това включва самия специален режим на хранене, чиста и екологична обстановка, разходки сред природата, ползване на минералните води в района, планинския въздух и слънчевите лъчи; дихателни и гимнастически практики, беседи, групова работа, занимания с музика и пеене, подбрани за съответните цели; медитация и молитва; споделяне на общ труд, време за споделяне на лични практики и знания от страна на участниците, време за самоорганизация.
     За осъществяване на идеята се спряхме на еко селище „Азарея” в Троянски балкан, отговарящо в голяма степен на нашите изисквания: екологично и енергийно чисто място, сравнително лесно достъпно, но в същото време достатъчно откъснато от градското ежедневие.
      Не на последно място е важно участниците да са готови да изкарат режима, така както е даден от Учителя Дънов и евентуално да се направят наблюдения и медицински изследвания.

Начинанието е изцяло на доброволни начала и с некомерсиална цел. Единственото, което заплащат участниците е наема на селището, който е на преференциална за ритрийта цена.

ПРАКТИКИТЕ

Житен режим 10 дни в лечебницата на природата_3-1

КЪДЕ И КАК

Житен режим 10 дни в лечебницата на природата_3-2

    ЕКО СЕЛИЩЕ “АЗАРЕЯ” в сърцето на Троянския балкан в с. Горно Трапе. То е разположено на 6 км от гр. Троян, в близост до с. Чифлика и с. Шипково, места с лечебни минерални извори. Селището се състои от 6 броя кръгли дървени къщи с форма на конусна пирамида, разположени в кръг. Всички къщи са ориентирани на юг и гледат към красивото планинско било. Къщите са на две нива с РЗП 60 кв.м. (т.е. 2×30) и са изпълнени изцяло от дървена конструкция. Една къща разполага с 3 до 4 места, които се разполагат на 2 етажа.
    Всяка къщичка си има собствен облик, атмосфера и име: “Светлина”, “Хармония”, “Красота”, “Доверие”, “Любов” и “Мир”.
    Селището разполага със шатра (“Истина”), където се извършват груповите практики, лекциите, храненето.

azareya

Важна подробност относно настаняването: къщичките са на две нива, като на всяко ниво има по едно легло, тип спалня, т.е. на всеки етаж участниците споделят общо легло. Изключение правят само тези къщи, които ще бъдат с 3-ма човека. В тях на първото ниво ще спи един човек на диван, който се разгъва до тип спалня.

ЕКСТРИ

Житен режим 10 дни в лечебницата на природата_3-3

• Използване на минералните води на с. Чифлик, което се намира на 10 км. от еко селище Азарея. Има възможност за ползване на вътрешни и външни басейни. (Цените за басейните се заплащат от участниците).
• На ритрийта ще има присъствие на медицинско лице – лекар хомеопат.

РЕГИСТРАЦИЯ и ЗАПИСВАНЕ

За да участвате в ритрийта е необходимо да попълните форма, към която ще ви отведе линка за РЕГИСТРАЦИЯ по-долу. След получаване на вашата заявка ще ви се обадим по телефона за кратко интервю.

Цена

Цялата сума за участие е 367 лв. при настаняване 3 човека в къща – 2-ма на втори етаж и 1 на първи етаж. Сумата е за нощувките в Еко-селището.

Срок за заплащане или капариране 50 % от сумата: до 20-ти януари 2024 год.

При отказване от участие се възстановява 50% от заплатената сума.

Всяка къща, след регистрация и потвърждение от нас заплаща сумата към еко-селище “Азарея” на следната банкова сметка:

На името на: “Еко инженеринг – С” ООД
София 1309, ул. Зайчар N62
Булстат 131402464

Уникредит Булбанк клон бул.Цар Борис ІІІ гр.София
IBAN: BG70UNCR70001501121437
BIC: UNCRBGSF

ОСНОВАНИЕ за превода: “НОЩУВКИ в Азарея”

КЪМ ДНЕШНА ДАТА МЕСТАТА ЗА РИТРИЙТА СА ИЗЧЕРПАНИ, но може да се регистрирате и в случай на отпадане на участник да ви включим в групата.

РЕГИСТРАЦИЯ

КАК СЕ СТИГА ДО ЕКО СЕЛИЩЕ “АЗАРЕЯ”

КОНТАКТИ и ВЪПРОСИ

телефон: 0877 629115 | мейл: info@anandaproject. net | сайт: www.anandaproject.net