Архив на събитията

Цикъл семинари Астродрама

Тренинг-семинари Астродрама
Едногодишен цикъл от 12 тренинг-семинара посветени на всеки зодиакален тип
Начало 14.12.2008
alexВОДЕЩИ:sonia

Александър Сточев и Соня Митева-Джеджева

***

Среща на Съвременната психология и Древната астрология

Метод:

– за дълбока личностна трансформация, навлизане в себе си, осъзнаване и овладяване на действащите архетипни модели в съзнанието ни чрез изживяване на собственият си хороскоп.

– който дава възможност за чист и безпристрастен поглед към себе си, промяна на жизнените обстоятелства, в които сме поставени и откриване на път за себереализация.
– едно по-задълбочено разбиране на движещите ни модели на поведение и тяхното “разработване-приобщаване” с цел постигане на цялостна и хармонична личност.

Целта е:

– да осъществим контакт между различните пластове на съзнанието чрез инсцениране на лични и семейни събития, сънища, митове, които улесняват по-дълбокото разбиране на личноста ни.

Основни елементи са:

– музиката, медитацията, играта чрез тялото, различни видове ритуали, спонтанен театър, психодрама, изобразяване (Gestalt), дишане, глас, танцуване, маскиране, видения (visions). Техники, които дават възможност за „преживяване” на собствения хороскоп. Докосването до значението на символите, на планетите, знаците, домовете, аспектите и техните комбинации с помощта на образи и картини.

Астродрамата – един по-различен начин за:

– разчитане, изживяване на личната астрологична карта;
– възможност за освобождаване от заложените кармични модели;
– терапия и превенция на бъдещи събития;
– развиване на интуицията;
– осъзнаване моделите на взаимоотношения;
– обучение;
– развиване на собствена връзка с астросимволите;