Архив на събитията

1779903 712393452116280 667676273 N

27-28.11.2014 – НЛП 1 и 2-ри модул – бърз преговор

НОВА ОПЦИЯ в рамките на курса ни НЛП

Бърз преговор на 1-ви и 2-ри модул в съкратен вариант за желаещите да си припомнят материала от тези два модула и за тези, които не са присъствали, а желаят да се включат адекватно в 3-ти модул.

Това ще се осъществи в две вечерни сесии – на 27-ми и 28-ми ноември, четвъртък и петък, от 17:30-20:30 часа. Цената за този преговор е 50 лв.

Място на провеждане на ревизията за 1-ви и 2-ри модул ще се проведе в Център за психологична и психиатрична помощ “ИПСЕ”, гр. Пловдив, ул.”Бунтовнишка” 13


Предварително записване и заплащане!


СЕМИНАР ПО НЕВРО-ЛИНГВИСТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ (НЛП)

 

Предложените вечерни занимания имат за цел да Ви въведат в основите на НЛП, да Ви запознаят с терминологията и с някои от главните техники, описани и демонстрирани в І и ІІ ниво, което ще създаде основа за усвояване на новия инструментариум в ІІІ ниво (провежда се на 29 и 30 ноември в Пловдив) и ще направи възможен прехода към него.

  • Какво е Невро-лингвистично програмиране (НЛП) и каква е ползата от него ?

НЛП по някога е наричано практическо ръководство за използване на мозъка ни по най-подходящия за нас начин, защото то обяснява компонентите на мисленето и как ние ги използваме във всекидневния живот. НЛП предлага набор от инструменти – техники за бързо справяне с проблеми. „Как” е характерен въпрос на НЛП, защото думата насочва вниманието към процеса и последователността на стъпките и уменията – все неща, които могат да бъдат открити, демонстрирани и изучени. „Как” лежи в основата на структурата на най-доброто, което целим и помага да разрушим лошото, което се мъчим да изягваме.

  • Каква е ползата от семинара по НЛП

НЛП ни учи как да съставим план за действие, когато имаме цел, но не знаем как да я постигнем.

НЛП предлага и широк спектър от информация за работата на мозъка, от тук необходимостта да се запознаем и с различните така наречени мета-програми (мисловни модели) и да се научим как да разпознаваме собствените си предпочитания и тези на другите.

Разбирането как мета-програмите могат да се използват в ежеднтевието помога на партньорите, родителите и децата да проявяват повече разбиране в семейството и да създават по-хармонични отношения, ще помогне също да избягваме стреса в социалния живот и на работното място.

Практическите занятия в Семинара се фокусират върху обичайни ситуации и предизвикателства, пред които всички сме изправени с  конкретни демонстрации, като се прилага непосредствено наученото.

Ето някои от темите за практически упражнения :

  • Разрешаване на конфликтни ситуации
  • Справяне с вътрешен конфликт, който ни кара постоянно да се раздвояваме
  • Стратегия за набелязване и постигане на цели
  • Упражнение за развитие на творческото мислене

И много други …