Архив на събитията

Crystal Bowls

26.11 Медитация с КРИСТАЛНИ ПЕЕЩИ КУПИ

9Медитация

с КРИСТАЛНИ ПЕЕЩИ КУПИ


с Анелия Вълчева, Варна

26.11.2016 (събота)

19:30 – 20:30 ч.

 

цена: 25 лв.
(с предварително записване и заплащане)

 

място на провеждане: Ананда йога студио, Пловдив, ул. Леонардо Да Винчи 16, сутерен

За контакт: info@anandaproject.net, 0877 937542,  0877 629115

* * *

14793815_10202514342536723_1510561297_nАнелия Вълчева: Гонг Майстор, Йога инструктор, Инструктор Йога за деца, Йога за бременни, Рейки Майстор, Кристалотерапевт  – www.omshantibg.com/

Ползите и въздействието на кристалните купи:

Чистият тон на кристалните купи произвежда вибрационно поле на звука, което резонира с чакрата в светлинното тяло и съответното й физическо пространство. Терапията от поредица от чист кристален тон улеснява ребалансирането на всеки приемник обратно в повишено ниво на етерното сияние. Чистият кварц съдържа пълния спектър на светлината, която е свързана със седемте енергийни центрове (чакри), като се привежда чистата светлина чрез звука като специфичен цвят обратно в човешката аура и по този начин се лекува слушателя. Ефектът се мултиплицира когато се свири на кристалните купи. Кристалът действа като генератор, увеличава, и предава чистия тон. Ето защо чистият силициев кристал се използва във всички наши най-модерните телекомуникационни системи. Като мощен радиопредавател, кристалните купи предават енергия в атмосферата, изпълват аурата на човек с вибрационно сияние, което се изразява в седемте основни цвята на дъгата.

Чрез чистите кристални тонове, с които звука въздейства на дейността на мозъчните вълни, може да се пътува в изменено състояние на съзнанието. Тъй като са засегнати различни части на мозъка, те освобождават различни хормони и невро-химични вещества, които могат да потиснат болката, да укрепят волята, творческия талант и да преодолеят зависимости. Установено е, че сред моделите на вълната на различни Кристални купи съществува измерим вълнови модел, който е еквивалентен на алфа вълните, произведени от мозъка. Музиката на Кварцов кристал поддържа вибрацията на бялата светлина, която в крайна сметка се пречупва в дъгата и действа директно върху нашите чакри, когато се свири. Той има силата да доведе до положителна промяна в нашето съзнание и като нашето съзнание се разширява, ние пропял близо до нашите оригинални себе си и да започне да се отрази на най-високо блясъка в нашата физическа форма. Кристалът е в състояние да поддържа баланса на електромагнитните енергии между Северния и Южния полюс. Същото електромагнитно поле съществува в рамките на всички форми на живот. Чистият кварцов кристал интегрира баланса на нашите собствени електромагнитни енергии.