Архив на събитията

25.03. Път на трансформация с Интегративно дишане!

Път на трансформация с Интегративно дишане!

Време: 14:00 – 17:00

Цена: 25 лв.

Водещ: Миглена Чордова

Миглена Чордова – Фасилитатор по Интегративно дишане към Институт за Интегрално Развитие и Австрийската асоциация по Интегративно дишане (http://www.atman.at/cms/de). Сертифициран йога учител RYT 200 към Yoga Alliance от Himalayа Yoga Peeth.
 
Какво е Интегративно дишане? 

Интегративната дихателна практика е чудесен инструмент за самостоятелно изследване. Това е лека, но мощна техника, която ви позволява да се слеете със своето вътрешно Аз. Чрез нея се интегрират спомени, емоции и модели, съхранявани в тялото, ума и душата, които до този момент са ви пречили да живеете пълния си потенциал физически, емоционално и психически.
Интегративното дишане е метод за психологическа работа с личността. Комбинира в себе си доказали се дихателни практики, но добавяйки към това и огромен допълнителен инструментариум от различни други психологически методи и техники.
Преживяването по време на сесия по Интегративно дишане, затваря кръга, свързвайки физическото отваряне с емоционалното изцеление и повишената осъзнатост за тялото и неговите нужди. Интегративните преживявания, задълбочават и укрепват контакта и взаимодействието между вътрешния и външния свят, помагайки ни да видим външния свят като огледало на това, което се случва в нас.

 
 Какво ви е необходимо? 

Удобни дрехи и готовност за предизвикателство! Останалото ще бъде осигурено от Ананда Йога Студио (постелки, одеяла, възглавнички, вода). Последното хапване да е поне 2 часа преди практиката!Максимален брой участници – 10 човека.ЗАПИСВАНЕ