Обучение Взаимно консултиране

ОБУЧЕНИЕ по системата

Взаимно консултиране

Mindfulness based Co-Counselling – MbCC

Водещ: Агота Ева Ружа (Унгария)

Цялото обучение обхваща около 36-40 часа, които ще се вземат на два модула през октомври и декември. Семинарът ще се води на английски език с превод на български. Групата ще бъде ограничена до 12-15 човека. 

Дати на обучението:

I-ви модул: 13 и 15 декември. Начало в петък от  17:30 – 21:00 ч. Събота и неделя 9:30 – 18:30 ч.
II-ри модул: 31 януари и 1-2 февруари. Начало в петък от  17:30 – 21:00 ч. Събота и неделя 9:30 – 18:30 ч.

Цена: Предвид на алтруистичния характер на самата система, както и на самата Агота, даваме възможност за избор на цена от всеки участник.

Място на провеждане: ПЛОВДИВ, КУКЛЕНСКО ШОСЕ 35, ПАДМА ЙОГА СТУДИО /НАД МАГАЗИН “МАТРО”/

ЗАПИСВАНЕ

Визитка

Агота Ева Ружа завършва обучение за консултат в Co-Counselling International /CCI/ под ръководството на John Heron и Mary Corr в Университет на Съри, Великобритания, в катедра „Човешки ресурси“.
Сертифициран инструктор по Осъзната и когнитивна терапия (MbCT) към Oxford Mindfulness Center и фасилитатор на диалог към Масачузетски технологичен университет, САЩ.  
Обучител и ментор по Метафизика на 7 лъча – духовно базирана психология.
Всички подходи и светоглед са пренесени в подходите базирани на Осъзнатост за системно фасилитиране (MbSF) и Co-Coaching в SoL, Унгария и в Национален университет за обществени услуги.
Агота Ружа е позната в България с участията си в “Емпатист”, Фестивалът “Здравей, Здраве!” и проектът   Wisdom Weavers през 2015 год. в Пампорово.

Взаимното консултиране е успешен метод, възникнал през 70-те години на ХХ в., разпространен и усъвършенстван от самоорганизиращи се общности. Методът е подходящ както за професинално практикуващи терапевти /психолози, коучъри, йога учители и т.н./, така и за всеки човек, който желае да усвои повече методи за водене на разговор с цел взаимопомощ и консултиране. Основният фокус на настоящата програма е изучаването на инструменти и техники за самопомощ, които ще ви дадат възможност да продължите работата с грижовен и внимателен партньор по време на сесиите и организираните събития от общността.

Ще се запознаете с основните принципи на взаимното консултиране, чрез които ще практикувате:

– осъзнато присъствие;
– загрижено отношение;
– работа с емоционален катарзис, осъществен в присъствието на самите вас и непринуденото и пълноценно внимание на вашия партньор;
– разпознаване на модели на поведение, които може да затрудняват даровете на духа да заблестят;
– утвърждаване на изначалното добро скрито във вас;
– изследване на ограничаващи вярвания, които може би ви възпират.

Освен формиране на група за самопомощ, може да влезете в международната общност на Co-Counselling International (CCI). Организацията на CCI не е централизирана, нито институционализирана, но продължава да предлага непрестанна подкрепа от 70-те години на 20-и век. Всяка общност има свои собствени връзки и отношения, както и местни и регионални събирания. В Европа, хората се събират в определена държава домакин.

Регистрация

ЗАПИСВАНЕ /краен срок 15 октомври!/

Записването е валидно след заплащане на семинара!

При отказване се възстановява 50% от внесената сума!


Въпроси относно организацията на семинара на тел: 0877 629115, Живко Стоилов

Повече информация за метода може да намерите на Co-counseling.info

Връзка с Агота Ружа:

E-mail: aruzsa@solintezet.hu

Телефон : +36302382725

https://agotaruzsa.com